phone icon

Ring til os +45 32 19 19 19

Vi er hårde mod graffitier men skånsomme mod overfladen.

BioPartner har i flere år arbejdet med: traditionel højtryksspuling, blæsning med biomidler og beskyttelse af overflader.

 

Graffiti kan være imponerende kunst og sende store budskaber.

Men oftest er graffiti bare irriterende.

 

 

Overfladen bliver på et øjeblik ændret fra at være en facade tilpasset huset eller ejendommen, til at blive skriveunderlag med krims-krams og budskaber som man på ingen måde er enig i. Værre bliver det når man desuden skal betale for at få det fjernet, og allerværst er det når man finder ud af, at facaden på bygningen er blevet ødelagt.

FÅ JERES GRAFFITI FJERNET ALLEREDE I DAG

SIKKERT OG PROFESSIONELT!

Ring til os på +45 32 19 19 19.

METODEN

Som alternativ til “traditionelle graffiti-fjernelse”, har BioPartner i flere år arbejdet med blæsning med biomidler. Metoden minder som sådan om “sand-blæsning”, hvilket de fleste kender til - omend blæsning med biomidler er meget mere skånsom mod overfladen, end sand eksempelvis er. Det vil sige, at vi har fundet de blødeste naturlige biomidler, såsom bagepulver, nødde- og majsmel- for at kunne afrense facader så blidt som muligt.

Biomidlerne bliver desuden genbrugt, og er naturligt gift-fri.

Anti-graffiti behandling - Imprægnering 

Hvis der henover tid bliver påført mange graffitier på det samme område, så vil overfladen til sidst se meget slidt og grim ud. En måde at komme facaden til hjælp - inden man står i ovennævnte ubehagelige situation - er ved at IMPRÆGNERE. At imprægnere vil sige at man påfører det der kaldes en “offer-overflade”, som graffitien i første omgang lander på - og som efterfølgende kan fjernes med varmt vand. Derefter imprægnerer man blot det areal svarende til den graffiti man lige har fjernet, og så går livet videre.

Mange “graffiti-fjernere” ødelægger overfladen 

-ved at de benytter  alt for højt vandtryk når de fjerner graffitien. En ødelagt - normalt rød mursten - ser i denne sammenhæng nærmest orange ud, og den farve facader er der desværre rigtig mange af i København og omegn. Dertil skal nævnes, at man for at “løsne” graffitien fra overfladen, er nødt til at benytte forskellige “opløsnings-midler” - og det er bestemt ikke grøn kemi vi her taler om. Derfor stiller flere og flere kommuner og ejendomsforeninger krav om at opløsningsmidler i forbindelse med graffiti-fjernelse ikke må komme i kloaken - eller på anden vis i grundvandet. Læs om vores skånsomme metode her 

Kontakt os

Skriv til os hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil booke et møde med os.
Vi kommer på adressen!

Jeg er intereseret i:

Vestervang 3,

2640 Hedehusene

info@bio-partner.dk

Telefon: +45 3219 1919

Jeg er intereseret i:

Vestervang 3,

2640 Hedehusene

info@bio-partner.dk

Telefon: +45 3219 1919

Jeg er intereseret i:

Vestervang 3,

2640 Hedehusene

info@bio-partner.dk

Telefon: +45 3219 1919

Jeg er intereseret i:

Vestervang 3,

2640 Hedehusene

info@bio-partner.dk

Telefon: +45 3219 1919